Ceremonie op de Seychellen

Als een droom die uitkomt

‘Honeymoonen’ op de Seychellen is als een droom die uitkomt. Deze betoverende archipel wordt gevormd door 86 eilanden met verlaten palmstranden van fijn zand die omspoeld zijn door azuurblauwe zeeën die een kleurrijke onderwaterwereld bevatten. Behalve snorkelen en duiken kan men op de Seychellen ook sportvissen op open zee. En alsof dat nog niet genoeg is treft men hier ook nog eens een rijkdom aan prachtige bloemen, planten en zeldzame diersoorten aan zoals de, alleen op de Seychellen voorkomende, zwarte papegaai. Hoewel er van massatoerisme geen sprake is zal het u aan niets ontbreken. De vrolijke mix van Afrikaanse, Aziatische en Europese invloeden zorgen voor een vriendelijke bevolking en een zeer gevarieerde keuken. Het klimaat is tropisch en over het algemeen stabiel. Dit is te danken aan de gematigde invloed van de oceaan. De Seychellen liggen buiten het cyclonengebied en storm en zelfs sterke wind zijn hier dan ook zeldzaam.

De twee grootste eilanden Mahé (150 km2) en Praslin (44 km2) bieden veel faciliteiten en het hotel infrastructuur is goed ontwikkeld. Een reis naar de Seychellen is echter onvolledig zonder een bezoek aan de kleine buureilanden zoals La Digue, Desroches, Bird Island en Silhouette.

Renewal of the Vows op de Seychellen
De Seychellen zijn wellicht de meest tot de verbeelding sprekende eilanden in de wereld. Wie wil daar nu niet tijdens een romantisch verblijf elkaar het ‘ja’-woord geven. De hotels zijn super de luxe, de stranden zijn er bijzonder mooi en ook het weer werkt altijd mee.
Een Renewal of the Vows arrangement op de Seychellen kunnen wij u aanbieden in combinatie met bijna ieder gewenst hotel. Wij hebben er hier alvast één voor u geselecteerd.

Classic ROV 2020 in hotel Lémuria - € 2.151,-
• Begeleiding van onze wedding coördinator ter plaatse
• Diensten van een persoon die de ceremonie voltrekt
• Renewal of the Vows certificaat
• Welkomst geschenkje
• Speciaal huwelijksdiner (exclusief drankjes)
• Een eenlaags bruidstaart
• 45 minuten Spa Ritual voor twee personen
• Speciaal ontbijt in de kamer de ochtend na het huwelijk

Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Constance Ephelia - Mahé *****

Met een hartelijk ‘Bonjour’ verwelkomen de receptionistes je in het Constance Ephélia Resort. Alles hier ademt luxe. Van de stijlvolle kamers in Afrikaanse stijl tot de shuttleservice die je van het noordelijke strand naar het zuidelijke strand brengt. Zoals je van een 5-sterrenresort mag verwachten, zijn dat meteen de twee mooiste stranden van het hele eiland. Met 7 zwembaden, 5 restaurants en het marinepark van Port Launay als uitzicht is het hier goed vertoeven. Het prettige aan dit luxueuze hotel is dat er een ontspannen sfeer hangt. Dus probeer de klimmuur uit en hang aan de zip-line. Met of zonder kids.
Deze strandvakantie op de Seychellen is van begin tot eind paradijselijk.

 

 

Constance Lémuria - Praslin *****

Hoe luxe wil je het hebben!
Wie binnenstapt in het Constance Lémuria wil nooit meer naar huis. Een junior suite met een badkamer om in weg te dromen, een smetteloos wit privéstrand voor de deur en een sommelier bij het diner om je wijnen uit te kiezen. In dit 5-sterrenresort kun je snorkelen, duiken, naar de health club of de spa en onbeperkt loungen. Wat te denken van een 18 holes golfbaan, de enige op de Seychellen? Of van ‘fine dining’ in restaurant Diva? Ook de kinderen hebben hier de tijd van hun leven: pizza maken, zwemmen en gamen doe je bij de Constance Kids Club.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact