CEREMONIE OP MAURITIUS

Paradijselijke witte stranden en luxe hotels

Witte stranden omspoelt door een diepblauwe en turkooiskleurige, schone zee. Vriendelijke mensen, hotels met een persoonlijk karakter en een omvangrijk aanbod van sportmogelijkhe­den. 

Veel landschappelijke en culturele bezienswaardigheden. Dit alles vormt de basis voor een zorgeloze wedding- of honeymoon. Het beschermde rif rondom het hele eiland maakt alle soorten watersporten tot een waar genoegen. Ook duikers en snorkelaars komen volop aan hun trekken in de fascinerende onderwaterwereld van Mauritius. Veel van de hotels bieden aan­trekkelijke pakketten aan, waarbij alle niet-gemotoriseerde (water-)sporten inclusief zijn: zoals golf, paardrijden, tennis, windsurfen, zeilen, snorkelen en kanoën. Een voortreffelijke keuken met zeer gevarieerde exotische gerechten en een goed verzorgd avondamusement maken uiteraard ook deel uit van een vakantie op Mauritius. 

Het Mauritius van tegenwoordig is een grote smeltkroes van culturen: Creolen, Indiërs, blanke Franco Mauritianen, Chinezen, Arabieren, Afrikanen en een grote schakering aan mengvor­men. Al even gevarieerd zijn de godsdiensten en talen, al kan men over het algemeen goed met Engels en Frans terecht. De meeste Mauritianen zijn meertalig en de hoofdtaal is Creools.

Renewal of the Vows op Mauritius

Een renewal of the vows is een onofficiële blessing voor getrouwde stellen die nogmaals de gelofte willen afleggen of voor hen die niet officieel willen trouwen maar wel een romantisch tintje aan de vakantie willen geven. Op Mauritius kunnen wij u in combinatie met diverse hotels op Mauritius een Renewal of the Vows  aanbieden. 

Renewal of the Vows bij het hotel
Een onofficiële blessing op Mauritius kunnen wij u aanbieden in combinatie met ieder gewenst hotel. Wij hebben er hier alvast drie voor u geselecteerd.

Wij organiseren dit in samenwerking met de weddingcoördinator van het hotel. Per hotel worden verschillende Renewal of the Vows arrangementen aangeboden.

Classic ROV 2020 -769,-

In het ‘Classic Zilwa Attitude’ trouwarrangement is inbegrepen:
• Diensten van een ambtenaar van de burgerlijke stand
• Presentjes voor het bruidspaar 
• éénmalig 20% Korting bij de Spa Attitude 
• Exclusieve trouwlocatie op Gran Zil, prive 
• Decoratie van de trouwlocatie met lokale bloemen
• Weddingplanner 
• Achtergrond muziek 
• Een fles sparkling wine 
• Bruidstaart 
• Romantisch diner voor het bruidspaar bij kaarslicht 
• Kapper voor de bruid, inclusief proefkapsel 
• Corsage voor de bruidegom 
• Bruidsboeket


Bijzonderheden:
Voor alle details en een uitgebreide offerte, neem gerust contact met ons op.

 

ACCOMMODATIES

 

Zilwa Attitude ****

Mauritiaanse strandhuisjes en winkeltjes-van-weleer waren de inspiratiebron voor de eigenaren van Zilwa Attitude. Ze ontwierpen een 4-sterrenhotel dat 100% Mauritiaans is. Dat zie je aan het kokosnootvloerkleed in de familiekamers en aan de steigerhouten spiegel in de luxe badkamer van de Couples kamers. In elk detail voel je het vakmanschap van Mauritiaanse locals. Terwijl een vintage Coca-Cola bakfiets nonchalant tegen de beachbar aanleunt, begroet de barman je vriendelijk. Hoogste tijd voor een glas Green Island Rum! Laat de kids lekker piraatje spelen op de oude zeilboot van kidsclub Ayo le Dodo. En zink zelf weg in de loungestoel van Zilwa’s buitenbioscoop. Het uitzicht op de Anse la Raie lagune maakt dit plaatje compleet.
Welkom op exotisch Mauritius!

 

 

Paradise Cove Boutique *****

De Mauritiaanse zonsopgang, koffie en elkaar. Meer heb je niet nodig in Paradise Cove Boutique Hotel. Alleen geven ze er héél veel meer bij!
Dit unieke 5-sterrenhotel wil haar logees in de watten leggen. Wat te denken van een ‘pillow menu’ (stevig, fluffy of ergens daar tussenin) voor het hemelbed? Of cocktails nippen onder een rieten cabana met uitzicht op de meest turquoise zee die je ooit gezien hebt? En boek je All Inclusive, dan geniet je van een champagne-ontbijt, lunch op een catamaran en kookles van de vrolijke Mauritiaanse chef-kok.
Kijk! Daar gaan de Stand Up Peddlers, lekker SUP’pen rond het schiereiland. Vanuit de kamer of suite ligt de baai in Anse la Raie er ook vandaag weer paradijselijk bij.

 

Bovenstaand(e) hotel(s) is/zijn een suggestie. Onze trouwarrangementen kunnen worden geboekt in combinatie met een accommodatie naar keuze.

 

Contact