Formaliteiten

Een trouwdag zonder zorgen en regelwerk. 

Wij nemen u alle zorg uit handen en regelen uw complete trouwerij of ceremonie, inclusief al het papierwerk!

Officieel huwelijk
De beslissing is genomen en de boeking is gemaakt. Wij mogen uw trouwdag voor u organiseren. Wat kunt u van ons verwachten? U ontvangt na boeking van ons een overzicht van de documenten die nodig zijn om officieel te kunnen trouwen op de bestemming van uw keuze. Wij ontvangen graag alle originele documenten zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle benodigde procedures worden doorlopen en de noodzakelijke stempels worden gezet. Wij zetten, indien noodzakelijk, een apostillestempel op de documenten of laten ze legaliseren. Voor uw trouwdag vragen wij een schriftelijke goedkeuring van onze weddingplanner ter plaatse, zodat u daar ter plaatse geen zorgen over heeft. Samen met de reisbescheiden sturen wij u alle originele documenten toe. Ter plaatse overhandigt u ze aan onze weddingplanner. Hij/zij neemt de zorg voor uw trouwdag van ons over. Op enkele bestemmingen dient u zelf nog enkele handtekeningen te zetten maar u wordt daarin vanzelfsprekend begeleid. Na de trouwdag krijgt u als bruidspaar meestal de trouwakte direct mee. In enkele gevallen wordt de akte later nagestuurd. U geeft na thuiskomst bij ons aan welke achternaam u wilt aannemen en wij schrijven de trouwakte in bij de desbetreffende registers van de burgerlijke stand, na deze eventueel te hebben gelegaliseerd. Tevens vragen wij voor u een trouwboekje aan.

Bij de keuze van uw droombestemming kunnen diverse factoren een belangrijke rol spelen. Wij raden u aan om de informatie te lezen onder 'FAQ'. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Renewal of the vows
Extravacanza organiseert graag een romantische ceremonie om uw liefde voor elkaar (opnieuw) uit te spreken. Op een aantal van onze bestemmingen dient u uw trouwakte te overleggen voordat wij voor u een ceremonie kunnen organiseren.

 

Maak een afspraak