Officieel trouwen

Officieel trouwen in het buitenland

Extravacanza is gespecialiseerd in het organiseren van een complete trouwerij in het buitenland. Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij plannen met u uw trouwdag en wij zorgen voor al het papierwerk, voor n na uw reis. De weddingplanners ter plaatse begeleiden u op uw trouwdag zodat u zorgeloos kunt genieten.
Extravacanza organiseert officile huwelijkceremonies. Dit houdt in dat uw huwelijk door ons wordt ingeschreven in Nederland en wordt gelegaliseerd. U heeft er dus geen omkijken naar.
Tevens verzorgen wij uw verblijf en de reis en zijn er talloze bestemmingen waar wij uw droomhuwelijksreis kunnen verzorgen. Wij adviseren u graag over uw (rond)reis op maat zodat uw huwelijk onvergetelijk wordt.

Wilt u als homo- of lesbisch stel trouwen? Voor de Nederlandse wet is dit al enige jaren mogelijk en er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. In het buitenland ligt dit anders. Wij zijn op zoek gegaan naar bestemmingen waar dit wel tot de mogelijkheden behoort. Wij hebben ons inmiddels gespecialiseerd in het voltrekken van homohuwelijken in het buitenland en volgen de ontwikkeling op de voet. Momenteel bieden wij o.a. in Itali, Malta, Oostenrijk, Verenigde Staten (Florida, Hawa, Las Vegas & New York), Australi en op Bonaire de mogelijkheid om te trouwen als homo- of lesbisch stel.

 

Contact